MOJE  RECEPTY

BRYNDZOVÉ HALUŠKY

     So zemiakového cesta uvaríme halušky ( ideálne je ich nahadzovať do vriacej vody z drevenej dosky nožom ), vymiešame bryndzu s trochou kyslej smotany do hladka ....  Nakrájame slaninku na kocky a vypečieme z nej oškvarky - ked sa spusti štava pridáme pivo..... Servŕujeme teplé na predhriatom tanieri. 

TIRAMISU

      Namočíme piškóty v kávovom náleve....  Vymiešame mascarpone .... Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.

UHORKOVÝ OSVIEŽOVÁK

     Čistá voda (môže byť aj filtrovaná)  0,3 l. , Pidáme nastrúhanú šalátovú uhorku na jemné slížiky - strúhame preto na jemno , aby sa dostala chuť a štava do nápoja. Vytlačime citrón - môže byt aj šťava z limetky - a pridáme do vody. Na záver pridáme štipku čierneho , alebo bieleho mletého korenia. Podávame z ľadom a slamkou , ktorou si nápoj môžeme vždy premiešat. Ozdobíme plátkom citóna. Na zdravie:)   -- kuchárJožko.sk --

INGREDIENCIE : 

 1.: Čistá voda
2.: Šalátová uhorka
3.: Citrón / Limetka 
4.: Mleté korenie čierne, alebo biele. 

KUCHAR JOŽKO - VARÍM VŠADE, KDE SA DÁ JESŤ 
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky