MOJE RECEPTY
BRYNDZOVÉ HALUŠKY
So zemiakového cesta uvaríme halušky ( ideálne je ich nahadzovať do vriacej vody z drevenej dosky nožom ), vymiešame bryndzu s trochou kyslej smotany do hladka .... Nakrájame slaninku na kocky a vypečieme z nej oškvarky - ked sa spusti štava pridáme pivo..... Servŕujeme teplé na predhriatom tanieri.
TIRAMISU
Namočíme piškóty v kávovom náleve.... Vymiešame mascarpone .... Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.Lorem ipsum dolor.
UHORKOVÝ OSVIEŽOVÁK
Čistá voda (môže byť aj filtrovaná) 0,3 l. , Pidáme nastrúhanú šalátovú uhorku na jemné slížiky - strúhame preto na jemno , aby sa dostala chuť a štava do nápoja. Vytlačime citrón - môže byt aj šťava z limetky - a pridáme do vody. Na záver pridáme štipku čierneho , alebo bieleho mletého korenia. Podávame z ľadom a slamkou , ktorou si nápoj môžeme vždy premiešat. Ozdobíme plátkom citóna. Na zdravie:) -- kuchárJožko.sk --
INGREDIENCIE :
1.: Čistá voda
2.: Šalátová uhorka
3.: Citrón / Limetka
4.: Mleté korenie čierne, alebo biele.